Bez puno price: Niko Kovac mobitelom sredio milijun kuna za Slavoniju!

Niko Kovac otkazao je konferenciju za novinare najavljenu za srijedu.

21.5.2014.
9:25
VOYO logo

Izbornik Niko Kovac je s delegacijom HNS-a i reprezentacije posjetiti nekoliko lokacija u poplavama pogodenim podrucjima, nakon cega je posjetio prihvatni centar u Cerni i da podrsku unesrecenim ljudima.

Kovac je u Cernu stigao s bratom Robertom i Ivicom Olicem, a vidjevsi razmjer stradanja na licu mjesta i odlucnost ljudi koji su brane nasipe, izbornik je kratko komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako cemo se mi na terenu boriti kao vi ovdje...".

Kovac je na licu mjesta objavio i na koji ce nacin reprezentacija konkretno pomoci onima koji su ostali bez svojih domova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reprezentativci i stozer donirat ce milijun kuna za pomoc stradalim podrucjima", rekao je Kovac, te objasnio kako je nazvao kapetana Darija Srnu i telefonski dogovorio da ce se igraci i stozer odreci dijela premija za SP.

Izbornik i drustvo se popodne vracaju u Zagreb gdje ce odrzati trening, a svoje dojmove iz Slavonije te prvo druzenje s novinarima odradit ce na konferenciji za medije u cetvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, poplavljena podrucja je prije dva dana samostalno posjetio Mario Mandzukic te stradalnicima darovao sest tona namirnica i ostalih potrepstina. Mozemo samo reci: Bravo, Vatreni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo