Brač uzeo novu žrtvu: Bilić izgubio važnu kariku?!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, pred sudbonosan susret protiv Gruzije na Poljudu po svemu sudeći ostao je bez još jedne udare igle svoje momčadi.

31.5.2011.
19:36
VOYO logo

Da se utakmica igra danas, nogometaš Bayerna iz Münchena Danijel Pranjić, sigurno ne bi nastupio. Ozljeda zadnje lože ne izgleda dobro, njegov nastup krajnje je upitan.

Osječanin je zbog silne želje za poljudskim srazom spreman riskirati, no izbornik Slaven Bilić će ipak pričekati liječnički bilten. Stoga je već počeo razmišljati o rezervnim opcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovim kombinacijama nalazi se Vedran Ćorluka koji bi trebao zauzeti Pranjićevu poziciju lijevog beka.

"Pranjićeva ozljeda nam remeti planove, no mislim da imamo dobra rješenja. Razmišljam o Ćorluki koji je već igrao na tom mjestu u Parizu protiv Francuske, kao i u Tottenhamu u finišu sezone. Ma, on je toliko kvalitetan da može odigrati sve četiri obrambene pozicije jednako kvalitetno", izjavio je nahvalivši svog neizostavnog člana udarne postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik se potom prebacio na dvoboj sa Gruzijom gdje posljednje informacije govore kako će poljudski stadion biti dupkom popunjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometna reprezentacija je naš najprepoznatljiviji sportski brend i ne iznenađuje me veliki interes za ovu utakmicu. Kao Splićanin znam koliko ljudi ovdje vole nogomet i ne dvojim da će nas publika nositi u ovoj utakmici".

Pripreme na Braču prolaze u sjajnom ozračuju, tek su na utakmici protiv selekcije Brača zvižduci upućeni Mandžukiću i Tomečaku malo poremetili atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma nije to ništa strašno, to su detalji za koje nećemo mariti. To se događa svugdje i sasvim je normalno. Sve u svemu, ovdje nam je fenomenalno, treninzi su otvoreni i da imamo problema takve prirode već bi smo to riješili na drugi način", smatra Bilić koji kaže kako forma Wolfsburgovog napadača sama govori kako mu takve stvari ne smetaju.

"Mogu reći da je on najbolji igrač ovih priprema. S nama je jako dugo i pršti od samopouzdanja. Kako i ne bi, sam je spasio Wolfsburg od ispadanja. Leti terenom i naš je veliki adut u predstojećem srazu s Gruzijom", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

arti-201105300473006 arti-201105300554006 arti-201105290364006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo