BOMBA IZ MADRIDA: / Real dogovorio transfer vrijedan 130 milijuna eura? Ovo mijenja nogometni poredak kakvog poznajemo

Image
Foto: Profimedia

'Radimo na projektu koji će ljude natjerati da ponovo sanjaju, gdje ćemo vratiti glad i ambicije'

29.5.2019.
22:05
Profimedia
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju španjolskih i engleskih medija, onda će Eden Hazard, toliko željeni igrač na Santiago Bernabeuu, uskoro postati nova zvijezda Real Madrida u transferu vrijednom 130 milijuna eura (uključeni bonusi). Najčitaniji britanski tabloid The Sun javlja kako je između Reala i Hazardovih predstavnika sve dogovoreno.

Image
FURIOZNI CHELSEA RAZBIO ARSENAL U BAKUU: /

Eden Hazard se oprostio od Bluesa, Kovačić srušio rekord

Image
FURIOZNI CHELSEA RAZBIO ARSENAL U BAKUU: /

Eden Hazard se oprostio od Bluesa, Kovačić srušio rekord

Image

Belgijac će imati jednu od najvećih plaća u nogometu. Zarađivat će preko 450 tisuća eura tjedno, odnosno oko 23 milijuna eura godišnje, otkrivaju Englezi u svom pisanju. Samo za usporedbu, aktualna Zlatna lopta Luka Modrić, prema pisanjima španjolskih medija, ima tek 10 i pol milijuna eura na godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokušavamo nekoliko godina Hazarda učiniti igračem Real Madrida'

Predsjednik Reala Florentino Perez u utorak navečer otvoreno je razgovarao o Hazardu u gostovanju na radiju. Pa je tako za poznati španjolski Onda Cerou kazao:

Image

"Pokušavamo nekoliko godina Hazarda učiniti igračem Real Madrida. On je jedan od najvećih svjetskih nogometaša. Radimo na projektu koji će ljude natjerati da ponovo sanjaju, gdje ćemo vratiti glad i ambicije. Već sam preživio ovu fazu. Sanjam da će Hazard stići ove godine na Santiago Bernabeu. Napravit ćemo dobru momčad ove godine", istaknuo je Florentino Perez i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se da će Hazard doći ove godine'

"Jako sam zainteresiran za njegov dolazak u Real Madrid i nadam se da će ovog puta doći. Prošle godine željeli smo ga dovesti, ali ove godine je ostao samo godinu dana na ugovoru i lakše je".

Prema pisanju madridskog AS-a, već su odlučili i datum objave velikog transfera, a on je 3. lipnja. Tad će ga kraljevski klub predstaviti na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazardu je ipak i nakon te objave u kalendaru stajala još jedna utakmica u Chelseaju i to finale Europske lige protiv Arsenala. Uz to, AS javlja i kako to neće biti jedino predstavljanje sljedećih dana u španjolskom velikanu. Klub i dalje razmišlja o datumu kojeg bi mogli predstaviti još dva buduća igrača u momčad Zinedinea Zidaneu, srpskog ofenzivca Luku Jovića iz Eintrachta iz Frankfurta i Ferlanda Mendyja iz Lyona. No, pregovori su još u tijeku, iako je Mendyja za sad nešto bliže dogovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo