Mlada nada Barcelone je ovime baš razočarala Srbiju

Hrvatska ipak ne treba strahovati od Bojana Krkića u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. u Brazilu.

18.5.2012.
8:21
VOYO logo

'Nogometni savez Srbije i Bojan Krkić blizu su dogovora da napadač Rome, koji je po ocu srpskog porijekla, zaigra u reprezentacijii novog izbornika Siniše Mihajlovića', osvanula je prije nekoliko dana zabrinjavajuća vijest u hrvatskim i srpskim medijima.

Na sreću za Hrvatsku, ovakav scenarij se neće ostvariti. Po pisanju portala ALO, Krkić je nakon tjedana razmišljanja odbio nastupiti za Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometni savez Španjolske uputit će ovih dana poziv Bojanu Krkiću da zaigra za njihovu reprezentaciju na Olimpijadi u Londonu. Koliko znam, Bojan će prihvatiti njihov poziv, jer mu je velika želja probiti se do španjolske A reprezentacije. Ne znam je li on pregovarao sa Srbijom, znam samo da će igrati za Španjolsku", prenosi srpski portal izjavu neimenovanog čelnika Rome, koji je otkrio Krkićevu konačnu odluku.

Bivša mlada nada Barcelone se posljednjih tjedana dvoumila i procjenjivala svoje šanse, a njegov otac, Bojan Krkić senior, bio je u stalnom kontaktu sa čelnicima Nogometnog saveza Srbije. Sve je dileme navodno riješio poziv iz Španjolske, za koju je Bojan dosad upisao samo jedan nastup i svim srcem želi to promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo