iza kulisa 'kraljeva' / Bivši predsjednik Reala: 'Perez je velik, ali svojim potezima otjerao je i Ronalda i Zidanea'

Image
Foto: Patrick Seeger/DPA/PIXSELL

Bivši predsjednik Real Madrida otkrio je pozadinu odlaska Ronalda i Zidanea iz 'kraljevskog kluba'

23.2.2019.
11:27
Patrick Seeger/DPA/PIXSELL
VOYO logo

"Florentino Perez jedini je krivac za Ronaldov odlazak", otkrio je Realov bivši predsjednik Ramon Calderon za španjolski radio Villa Trinidad.

Prema Calderonovim tvrdnjama, Florentino Perez odbio je Ronaldov zahtjev za povišicu nakon što je Real Madrid protekle sezone osvojio i treću uzastopnu Ligu prvaka. Uz to, enorman novac - suprotno Ronaldovom mišljenju - planirao je investirati u Neymarov transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisnut zahtjevom za povećanje plaće, Florentino Perez otvoreno je Cristianu Ronaldu priznao kako će za njega prihvatiti svaku ponudu iznad 100 milijuna eura. Juventus je to ponudio i Florentino Perez pristao je prodati Cristiana Ronalda. Zato je s trenerske funkcije otišao i Zinedine Zidane. Nije se mogao zamisliti na Santiago Bernabeuu bez Cristiana Ronalda", izjavio je Ramon Calderon i osudio Perezovu tvrdoglavost.

"Ne poričem da je veliki predsjednik, ali pati od kompleksa mojeg nasljedstva jer Cristiano Ronaldo bio je moj projekt. Otjerao je mnoge, među kojima su Iker Casillas, Raul Gonzalez, Wesley Sneijder i Arjen Robben."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo