PONOVNO JE UHIĆENA.... / Bivša nogometašica PSG-a unajmila razbojnike da pretuku njezinu suigračicu kako bi igrala umjesto nje

Image
Foto: Profimedia

Diallo je naredila napad jer joj je Hamrui bila konkurencija u momčadi. Bez kluba je otkako joj je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom na kraju prošle sezone

17.9.2022.
11:29
Profimedia
VOYO logo

Bivša nogometašica Paris Saint-Germaina Aminata Diallo ponovno je uhićena zbog napada na jednu od suigračica, javljaju francuski mediji.

Ovo je drugi put da je Diallo uhićena u sklopu istrage o napadu na nogometašicu Kheiru Hamraoui koji se dogodio prošle godine. Diallo je uhićena prošlog studenoga i puštena bez optužnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Journal de Dimanche je izvijestio da je Diallo uhićena i da je osumnjičena da je organizirala napad na Hamraouiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispitana je nakon što su četiri muškarca uhićena u vezi s napadom ranije ovog tjedna.

Hamraoui je napadnuta nakon noćnog izlaska s Diallom i još jednom suigračicom. Izvukli su je iz automobila kojim je upravljala Diallo, a zatim su je napali maskirani ljudi metalnim šipkama, zbog čega je imala nekoliko šavova na rukama i nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diallo je naredila napad jer joj je Hamrui bila konkurencija u momčadi. Bez kluba je otkako joj je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom na kraju prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo