BIO JE PRAVA NAPAST ZA PROTIVNIKE, A SADA JE - DEBELJKO: / Bivša Arsenalova zvijezda udebljala se 20 kilograma i službeno završila karijeru

Image
Foto: Profimedia

Toliko promijenio da je u jednoj televizijskoj emisiji na francuskom programu morao biti predstavljen gledateljstvu

27.5.2019.
19:25
Profimedia
VOYO logo

Ne tako davno Arsenal je slavio njegove pogotke, prije toga i Bordeaux, ali već nekoliko godina nema ga na nogometnoj mapi. I neće ga ni biti.

Marouane Chamakh već tri godine ne igra nogomet, a s 35 godina ne pomišlja na povratak. Logično jer najprije bi trebao skinuti dobrih 20 kilograma koliko je dobio otkako se ostavio nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marokanac se toliko promijenio da je u jednoj televizijskoj emisiji na francuskom programu morao biti predstavljen gledateljstvu, a iznenađen je bio i voditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skoro tri godine prošle su otkako sam posljednji put igrao nogomet. Ovo je moj kraj što se tiče igranja. Želim biti bliže svojoj obitelji i sada mogu reći da je moja karijera završena", rekao je službeno okončavši svoju nogometnu priču.

"Možda se okušam kao trener ili neki savjetnik jer mi nogomet zaista nedostaje. Pokušat ću dobiti licence i da idem ozbiljno korak po korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je igrao za Bordeaux, proživljavao je najbolje trenutke karijere, no na Otoku nije išlo sjajno, pa je bio na mnogim posudbama, od West Hama, Crystal Palacea i Cardiffa koji ga je odbio otkupiti što je bio i njegov nogometni kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo