BIO BI TO, VJEROJATNO, POSAO IZ SNOVA: / Zvone Boban i Ralf Rangnick dolaze spasiti posrnulog europskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Corriere piše kako je ova funkcija na koju žele postaviti Bobana vrlo važna i žele na njoj sposobnog operativca koji odlično govori talijanski

17.10.2020.
14:38
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas sportski djelatnik, Zvonimir Boban, prošle je zime vrlo ružno istjeran iz svog Milana gdje je obnašao dužnost direktora. Međutim, Corriere dello Sport piše kako bi se Boban uskoro mogao vratiti nogometu i to opet kao visoki dužnosnik jednog slavnog kluba.

Talijani pišu kako se Roma zainteresirala za Bobana i želi ga dovesti na funkciju koja bi povezivala Upravu s momčadi, otprilike ono što je radio i u Milanu. No, pišu i kako uz njega žele dovesti uglednog njemačkog stratega i menadžera, Ralfa Rangnicka, koji je ljetos trebao preuzeti baš Milan i čovjek zbog kojeg je Boban otišao jer je klub pregovarao s Nijemcem Bobanu iza leđa, ali je na koncu i on dobio "košaricu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Corriere piše kako je ova funkcija na koju žele postaviti Bobana vrlo važna i žele na njoj sposobnog operativca koji odlično govori talijanski jezik, a Boban ispunjava baš sve uvjete. Na toj poziciji još se razmatra Umberto Gandini, nekadašnji izvršni predsjednik kluba, ali nekako svi naginju ka Bobanu.

Novi vlasnik Rome, Dan Friedkin, želi prvo osnažiti klupsko osoblje, pa mu je tako prva želja Rangnick kao sportski direktor, a tek bi nakon toga išao u rekonstrukciju momčadi, koja bi dakako bila predvođena ovom dvojicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo