BILIĆEV VELIKI POSAO: / West Ham potvrdio prvo pojačanje za novu sezonu

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Premierligaš West Ham, čiji je trener hrvatski stručnjak Slaven Bilić, potvrdio je u petak da je potpisao ugovor s jednim od najtalentiranijih španjolskih nogometaša, Tonijem Martinezom (18).

22.4.2016.
15:01
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Mladi napadač dolazi iz Valencije, a s West Hamom je potpisao trogodišnji ugovor. Daily Mail tvrdi da je londonski klub platio tri milijuna eura odštete. Iako će formalno član West Hama postati 1. srpnja, Martinez je već sada dobio dozvolu za selidbu u Englesku kako bi se što bolje aklimatizirao na novu sredinu.

Usporedbe s Torresom

U prošle je četiri sezone u dresu mladih Valencijinih momčadi Martinez postigao više od 100 golova. Bio je i član španjolske U-19 reprezentacije koja je prošle godine osvojila naslov europskih prvaka. Ove je sezone u Ligi prvaka mladih skupio osam nastupa, upisavši jedan pogodak i tri asistencije za Valenciju koja je u osmini finala ispala od Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo velika prilika i nadam se da ću izvući najviše moguće od boravka u ovako velikom klubu. Došao sam u West Ham zbog napretka koji klub bilježi. Napadač sam i često me uspoređuju s Fernandom Torresom, ali volim se i vraćati unatrag i sudjelovati u igri", rekao je Martinez za internetsku stranicu novog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo