Bilićev ljubimac odradio fenomenalan transfer!

Blackburn Roversi prihvatili su ponudu ukrajinskog Dnjipra za Nikolu Kalinića od 6 milijuna funti i sada je na hrvatskom igraču da odluči hoće li napustiti engleski klub.

29.7.2011.
16:33
VOYO logo

Trakavica o nesretnom boravku Nikole Kalinića u Blackburn Roversima bliži se kraju. Hrvatski je napadač prešao u redove engleskog prvoligaša 2009. godine i to za rekordnih 6 milijuna funti, ali u profesionalnom smislu, bio je to veliki promašaj i za našeg igrača i za engleski klub.

Tri godine kasnije, Kalinić je kao višak u klubu odradio još jedan fenomenalan transfer. Doduše, nije još sve i formalno gotovo. Ukrajinski Dnjipro nudi čak 6 milijuna funti odštete Blackburnu, oba kluba su pristala na ponuđene uvjete, i sada se samo čeka Kalinićevo konačno 'da'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će napustiti klub. Dnjipro je prihvatio platiti odštetu koju mi tražimo i vrlo smo blizu zaključenju posla. Ako se Kalinić odluči na odlazak, želimo mu sve najbolje", poručio je menadžer Roversa Steve Kean 23-godišnjem hrvatskom reprezentativcu.

Solinjanin je pod palicom Sama Allardycea bio standardan u prvoj postavi, no pod Keanom se nije naigrao i tražio je transfer s Ewood Parka. Da je definitivno puklo, bilo je jasno kad je reprezentativni napadač odbio s klubom ići na azijsku turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, Blackburn je dogovorio transfer srpskog reprezentativca i veznjaka Partizana Radosava Petrovića.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107020389006 arti-201107210774006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo