BILIĆ UBRAO BINGO: / "Molio sam Slavena da ga izvadi iz igre da budemo ravnopravni"

Image
Foto: Ivana Ivanović / PIXSELL

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić mogao se samo smješkati nakon prijateljske utakmice u kojoj je njegov West Ham kao gost svladao trećeligaša Southend s 3:2.

19.7.2015.
12:31
Ivana Ivanović / PIXSELL
VOYO logo

Nije u ovoj priči toliko bitna pobjeda, koliko sjajan debitantski nastup njegova najvećeg ovoljetnog pojačanja Dimitrija Payeta. Taj je 28-godišnji ofenzivni veznjak došao iz Marseillea uz odštetu od 15 milijuna eura, a ako se po jutru dan poznaje, bit će pravo pojačanje za Bilićevu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prošlosezonska statistika iz francuskog prvenstva (sedam golova, 21 asistencija) sugerira da se radi o pravom igraču, a potvrdio je to Payet i s dva gola protiv Southenda, od kojih je posebno dojmljiv prvi iz slobodnog udarca. No, još više od pogodaka, važna je dominacija koju je Payet pokazao na terenu. O njoj najbolje svjedoče riječi domaćeg trenera Phila Browna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da je West Ham izveo na teren jaku postavu. A posebno se isticao jedan igrač, Dimitri Payet, koji je pokazao apsolutnu kvalitetu. Molio sam Slavena da ga izvadi iz igre i učini utakmicu ravnopravnijom", priznao je Brown.

Jasno, tek treba vidjeti kako će se Payet snaći u jakoj konkurenciji Premierlige, ali sudeći prema prvom dojmu, Bilić je napravio dobar posao njegovim dovođenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo