BARCA UVJETUJE NEYMARU POVRATAK NA CAMP NOU: / Brazilac stavljen na teške muke, stigla mu još jedna poražavajuća vijest

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Navijači su jasno poručili koja je njihova najveća želja

22.6.2019.
10:05
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Priča oko povratka Neymara u španjolsku zahuktala se posljednjih dana nakon što je postalo jasno da ga je PSG spreman prodati. Barcelona glasi kao glavni favorit s obzirom da je i on sam navodno izrazio želju za povratkom doma.

Iako bi ga igrači na čelu s Messijem, Suarezom i Piqueom opet rado vidjeli u svlačionici, navijači su neskloni tomu. Prema rezultatima ankete Munda Deportiva njih 71,2% reklo je 'ne' povratku Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koga bi voljeli vidjeti u klubu najviše je glasova dobio nizozemski branič Matthijsde Ligt - 48,8%. Iza njega su KilyanMbappe (32.4%), AntoineGriezmann (9.6%) i Neymar (3.6%).

Image
Foto: AFP

Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann celebrates after scoring his second goal during the UEFA Europa League final football match between Olympique de Marseille and Club Atletico de Madrid at the Parc OL stadium in Decines-Charpieu, near Lyon on May 16, 2018. / AFP PHOTO / Philippe DESMAZES

Žele i Griezmanna

U međuvremenu, katalonski Sport objavio je da je Barca uvjetuje Neymaru povratak na Camp Nou smanjenjem plaće i odbacivanjem tužbe protiv kluba zbog neplaćenih bonusa te da javno kaže da želi napustiti PSG i vratiti se u klub. Navodno je Brazilac prihvatio sve njihove uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport je također objavio i da je klubu želja osim Neymara dovesti i Griezmanna čime bi njihov napad definitivno opet bio najmoćniji u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo