Balakov uoči Barçe šokirao Splićane svojom izjavom!

'Ne bojim se Barçe, ali još ne znam što reći igračima prije utakmice', izjavio je trener Hajduka Krasimir Balakov koji je najavio susret koji cijeli Split s nestrpljenjem očekuje.

22.7.2011.
15:22
VOYO logo

Uoči susreta protiv Barcelone, trener Hajduka Krasimir Balakov, održao je službenu konferenciju za novinare. Ono što je jasno, na Poljudu će biti pravi spektakl, no i najoptimističniji navijači Bijelih boje se da bi europski prvak mogao teško osramotiti njihove ljubimce.

Čini se kako se ta ista misao provlači i kroz glavu Hajdukovog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ne znam što igračima reći prije susreta, to bi trebalo biti nešto spontano. Volio bi da shvate da su i igrači Barçe ljudi od krvi i mesa. Ne smijemo ih se bojati, to nikako ne želim vidjeti kod svojih igrača", izjavio je Balakov s očitom nervozom u glasu i nastavio:

"U ovoj utakmici nema mjesta nervozi. Ovo je nogometni praznik, koji će biti uveličan sjajnom atmosferom prepunom emocija. Moramo biti sretni što igramo jednu ovako veliku utakmicu koja će nam otkriti o tome gdje se zapravo nalazimo, na kojoj smo razini i što eventualno treba promijeniti u načinu rada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarin je i istaknuo kako je ovo i velika stvar za njega kao trenera, te kako se za ovu utakmicu priprema otkako je došao u Split.

"Za mene osobno ova utakmica vrijedi zlata, nisam mogao poželjeti ništa bolje od ovoga. Već dugo mi je u mislima i gotovo cijele pripreme smo trenirali defenzivu i igru bez lopte."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz redova Barcelone strahuju od mogućih ozljeda pošto je poljudska utakmica prva nakon ljetne pauze. No, Balakov neće štedjeti europske prvake.

"Nećemo štedjeti igrače Barcelone. U svaki start idemo kao da se radi o najbitnijoj utakmici karijere. Iz osobnog iskustva bi rekao da će se prije povrijediti ako se budu ponašali kao da je riječ o nebitnom dvoboju", zaključio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107200846006 arti-201107200074006 arti-201107190786006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo