VIDEO: / Luka na Svjetsko prvenstvo ide bez kose? Pogledajte ovo!

Real se rano ujutro vratio u Madrid iz Lisabona s najvrijednijom trofejom u klupskom nogometu, a na ulicama glavnog španjolskog grada junake je dočekalo oko 100.000 navijača.

25.5.2014.
12:31
VOYO logo

I dok je jedan dio Madrida bio u transu, drugi dio - navijači Atletica su tugovali. No, na to su u glavnom španjolskom gradu bili spremni, bili je jasno da će biti samo jedan doček. Plaza de Cibeles je slavila dugo u noć, a potpuno je eksplodirala kada je stigao otvoreni autobus s igračima Reala.

Upaljene su i baklje u čast desetog osvajanja Lige prvaka. 'Decima' je ostvarena, a Sergio Ramos bio je jedan od vođa fešte. Igrač koji je na terenu spasio 'kraljevski klub' golom u sudačkom dodatku i odveo utakmicu u produžetak dao si je oduška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, predvodnici ludila bio je i Cristiano Ronaldo, a kao nikad je slavio naš Luka Modrić koji vjerojatno sljedećih dana se neće javljati na pozive suigrača. Posebno Alvara Arberloe koji je pred 100.000 najavio:

//www.youtube.com/embed/kQNUrDYIHHo?list=UUWV3obpZVGgJ3j9FVhEjF2Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra ćemo ošišati Modrića!", na što je masa pala u euforiju tražeći upravo to.

Luka bez kose? To će biti zanimljivo. Možda je našem reprezentativcu bolje da što prije stigne na pripreme reprezentacije i spasi 'glavu'. Brazil je sve bliže, a kako je Luka najavio - ovaj trofej samo će mu dati dodatan motiv za što bolji nastup na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Alvaro je očito dobar Lukih prijatelj, nedavno smo vidjeli kako je s Lukom posebno pozirao s porukom podrške za nastradale u poplavama...

//www.youtube.com/embed/Fk2KC7zhkxY

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo