Hajduk Mamiću 'ukrao' velikog talenta!

Anton Maglica novi je igrač Hajduka.

30.6.2012.
12:09
VOYO logo

"Na žalost, izgubili smo Maglicu pod okolnostima zbog kojih nisam ni sretan ni zadovoljan. Njegova upornost, kao i menadžera Germanije da pristupi Hajduku bila je ogromna. Pritisak koji je zbog toga dolazio na našu adresu je bio golem. Na kraju, Maglica će igrati za Splićane", izjavio je predsjednik Osijeka Zdravko Josić.

Iako se spominje kako je Hajduk za najvećeg talenta kojeg su posjedovali u Gradskom vrtu platio 'masnih' 300.000 eura, Josić podatak nije htio otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih govorio o novčanim iznosima, ali kada kažem da nisam ni sretan ni zadovoljan onda je valjda sve jasno."

S druge strane za Maglicu je zagrizao i Dinamo, gazda Zdravko ga je bio spreman otkupiti za 400.000 eura, plus što bi Osječanima kapnula koja kuna i od sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, bio je Dinamo spreman na suradnju i konkretizaciju mojeg razgovora s Mamićem, ali Maglica nije htio ići u Maksimir. I on i njegovi menadžeri imali su samo jednu misao, odlazak u Hajduk. Nije bilo druge, morao sam pristati na ponuđeno. Iznos koji smo dobili je manji, ali pustimo to. Maglica je silom htio u Hajduk, njega je zanimao samo njegov interes i to je presudilo.", napomenuo je Josić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo