BIO JE RAZOČARAN / Ante Čačić nakon poraza u Osijeku: 'Nemamo svježinu, nismo učinkoviti prema naprijed'

Image

Dinamo već za četiri dana igra protiv Chelseaja u Londonu.

30.10.2022.
12:44
VOYO logo

U derbiju 15. kola SuperSport HNL-a Osijek je pred 7.600 gledatelja na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0 nanijevši "modrima" prvi poraz u prvenstvu ove sezone. Pogodak odluke zabio je Ramon Mierez u 85. minuti.

Utakmicu je na konferenciji komentirao trener Dinama Ante Čačić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je cjelokupnu utakmicu komentirati, a drugo sam slabo i vidio. Evidentno je da smo mi odigrali 27 utakmica, a oni 11 manje. Izgubili smo puno duela, prvo poluvrijeme bilo je na strani domaćina. Kad smo izborili Ligu prvaka rekao sam da ćemo patiti. Nemamo svježinu, nismo učinkoviti prema naprijed… ", rekao je Čačić pa nastavio

"Zaspali smo kod duge lopte i domaćin je došao do zaslužene pobjede. Već za četiri dana igramo u Londonu, onda Šibenik pa Kup. Ova je utakmica došla poslije Hajduka, Milana… Nije lako. Ali ima još puno utakmica u prvenstvu. Važno je da izguramo polusezonu pa ćemo se osvježiti za drugi dio", poručuje Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama napravio je dosta promjena u odnosu na Milan, zbog kartona nije mogao računati na Ljubičića, odmarali su Ademi, Oršić i Petković, a priliku su dobili Štefulj, Theophile, Bočkaj, Drmić. Dodatni problem je bila i gusta magla, ali Dinamo se okreće Chelseaju

"Chelsea? Svima je jasno da je domaćin favorit, ali u nogometu nema predaje. Moramo izvući što više. Siguran sam da će dečki učiniti sve da budemo na pravom nivou", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo