REAKCIJE / Nova zloglasna huliganska koalicija zgrozila Srbe i Talijane: 'Najveće nerede radili su navijači Dinama. Napravili su lom'

Image
Foto: Screenshot

'Jedan policajac ozlijeđen je nožem. Povrijeđena su i trojica talijanskih navijača i dvojica nizozemskih. Zamjenik policije Albert Derviši je naveo da se u pritvoru nalaze 48 navijača Rome i 12 navijača Feyenoorda'

25.5.2022.
22:19
Screenshot
VOYO logo

Uoči finala Konferencijske lige u Tirani, gdje su se sastali Roma i Feyenoord, došlo je do velikih navijačkih nereda.

Na ulicama albanske prijestolnice vladao je potpuni kaos kasno sinoć. Tukli su se policajci i navijači više klubova. Uhićeno je više od 60 osoba, a 19 policajaca završilo je u bolnici. Dvojica su zadobila teže ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TAMNA STRANA NOGOMETA /

Boysi, Fedayni i Gate 13 zajednički izrežirali pakao u Tirani, pogledajte ovaj kaos

Image
TAMNA STRANA NOGOMETA /

Boysi, Fedayni i Gate 13 zajednički izrežirali pakao u Tirani, pogledajte ovaj kaos

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci brojnih obračuna koji su se dogodili u Tirani, a za snimku sukoba navijača i interventne policije navodi se kako se radi o huliganskoj akciji Bad Blue Boysa, Fedayna i Gate 13.

Inače, navijači Dinama, Rome i Panathinaikosa su prijatelji, tj prijateljske ultra grupe, a ova huligansko - navijačka navijačka koalicija zgrozila je srpske i pojedine talijanske medije, koji pišu o neredima i tko je u njima sudjelovao. Pa tako tamošnji tabloid Kurir piše kako su navijači Dinama i Rome napravili lom na ulicama Tirane i kako, prema njihovim saznanjima, najveće nerede su radili navijači Dinama, Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan policajac ozlijeđen je nožem. Povrijeđena su i trojica talijanskih navijača i dvojica nizozemskih. Zamjenik policije Albert Derviši je naveo da se u pritvoru nalaze 48 navijača Rome i 12 navijača Feyenoorda i istaknuo da će se svaki uhićeni suočavati sa kaznom od sedam godina zatvora", stoji u pisanju Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pišu kako su se kroz noć udruženi huligani i navijači Feyenoorda pokušali naći kako bi se potukli, a s njima su bili i Bad Blue Boysi iz Zagreba. Na kraju su se, zaključuje u tekstu, potukli s policijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo