WANDU NARU SVI ZNAJU, A SAD UPOZNAJTE NJENU SESTRU: / Ne bez razloga milijuni prate i njen profil na Instagramu

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Bila je zaručnica Diega Forlana i ljubav Juana Monaca

5.3.2019.
11:03
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Često, a posebice posljednjih tjedana, Wanda Nara puni stupce sportskih rubrika. Supruga i agentica argentinskog reprezentativca Maura Icardija, mišljenje je mnogih navijača, najveći je kamen spoticanja između 26-godišnjeg napadača i milanskog Intera, kluba za kojeg on (ne) nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob je to o kojem se u posljednje vrijeme mnogo priča i piše, a koji je rezultirao skidanjem kapetanske vrpce s Icardijeve ruke i njegovim odbijanjem da se priključi treninzima momčadi. Doduše, on tvrdi da ga u tome priječi bol u koljenu, no liječnička služba kluba na takve probleme kod njega tijekom pregleda nije naišla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza svega se nalazi želja Icardija/njegove supruge za boljim ugovorom u klubu zbog čega je Wanda Nara na popisu mrskih osoba u krugovima Interovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje se ne nalazi njena sestra Zaira, model, glumica i TV voditeljica koja je i sama nekoć dobro poznavala sportske krugove preko bivše ljubavi, nekoć sjajnog urugvajskog napadača Diega Forlana, kasnije i Top 10 tenisača, sunarodnjaka Juana Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo