POZNATI SPORTAŠ SNIMLJEN KAKO PREMLAĆUJE CURU: / Šamarao ju je, vukao za kosu i prošao gotovo nekažnjeno

Image
Foto: Screenshot

Vasquez je bio vrlo perspektivan igrač s kojim su Detroit Tigersi potpisali ugovor vrijedan 1,2 milijuna dolara kad je imao svega 16 godina

15.3.2018.
11:57
Screenshot
VOYO logo

Društvenim mrežama širi se šokantan video na kojem igrač niželigaškog bejzbolskog kluba nemilosrdno tuče svoju djevojku. Na snimci snimljenoj u kolovozu 2016. godine prikazan je Danry Vasquez (24), tada igrač Lancaster Barnstormersa, kako na stubištu šamara, udara i vuče za kosu svoju djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad perspektivan igrač

Na snimci je odjeven u opremu za bejzbol te se napad očito dogodio prije ili nakon utakmice protiv Whataburger Fielda u gradu Corpus Christiju u Teksasu. Ubrzo nakon što je snimka objavljena, Lancaster Barnstormersi s njim su raskinuli ugovor.

Dva dana nakon napada, Vasquez je i uhićen, ali slučaj protiv njega naknadno je odbačen jer je pristao platiti novčanu kaznu i pohađati tečajeve koji bi ga spriječili da ponovi ovu groznu radnju. Lokalni sudac smatrao je kako je to dovoljna kazna za ovo grozno premlaćivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Vasquez je bio vrlo perspektivan igrač s kojim su Detroit Tigersi potpisali ugovor vrijedan 1,2 milijuna dolara kad je imao svega 16 godina. Čini se i kako mu je djevojka vrlo brzo oprostila jer je svega dva mjeseca nakon incidenta par objavio fotografiju na kojoj se veselo smješkaju, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo