SRPSKA POLICIJA U AUTU PRONAŠLA SAKRIVENI DRON: / Trojica Albanaca htjela izazvati kaos u Beogradu

Image
Foto: AFP

Srpska policija zaustavila je u srijedu kod Preševa trojicu Albanaca koji su u svom automobilu krili dron, javljaju beogradske Večernje novosti.

1.11.2017.
20:12
AFP
VOYO logo

Tenzije između Srba i Albanaca podignute su uoči sutrašnje "vruće" utakmice Europske lige u Beogradu između Partizana i Skenderbega. Utakmica je proglašena visokorizičnom, nitko ne želi da se dogode nemile scene koje su viđene na stadionu Partizana 14. studenog 2014. godine za vrijeme prekinute utakmice reprezentacija Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Francuskoj, kad su Albanci prekinuli susret s dronom predvođeni Ismailom Morinom.

NEREDI U HARKIVU: Potukli se navijači Šahtara i Feyenoorda, pojavila se i snimka tučnjave

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastava tzv. "Velike Albanije" lebdjela je iznad stadiona Partizana, no srpski nogometaš Stefan Mitrović nekako je uhvatio zastavu, a na njega su potom nasrnuli albanski nogometaši u pokušaju da mu je otmu.

NEREDI UOČI LIGE PRVAKA: Vlasnik pizzerije u Napulju spašavao Engleze te završio slomljenog nosa

Na teren je potom utrčalo nekoliko navijača, a jedan je stolicom nasrnuo na albanskog igrača. Nastao je kaos, igrači su se počeli međusobno tući, na travnjaku su se pojavili i beogradski huligani i napali igrače Albanije koji su se spasili bjegom u svačionicu. Policija je imala pune ruke posla, ali na svu sreći sve je završilo bez težih posljedica za ikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, osiguranje i oprez pred utakmicu, ponovno na "mjestu zločina", veliko je u Srbiji. Spremaju se velike mjere sigurnosti, a srpske Večernje novosti pišu kako su trojica Albanaca naovodno spriječena u naumu da ponovno dron poleti iznad stadiona Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnosno, kako su Albanci u autu krili dron. Također, navodi se kako su policajci i carinici pronašli letjelicu na daljinsko upravljanje skrivenu u prostoru predviđenom za rezervnu gumu. Albanci nisu imali dozvolu za dron, ističu Večernje novosti i dodaju kako je priča o službenom putu u Beograd trojice Albanaca policiji zvučala sumnjivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ovaj događaj nije potvrdila srpskim medijima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo