ŠOKANTAN ISPAD POZNATE KOŠARKAŠICE: / 'Amerikanku ste doveli da igra za Srbiju i to još crnkinju. To je van pameti'

Image

Zbog svojih riječi izazvala je brojne reakcije

13.11.2020.
19:14
VOYO logo

Bivša srpska košarkašica, MilicaDabović, koja je jedno vrijem nastupala za KK Novi Zagreb, dosjela je u središte javnosti nakon, u najmanju ruku, kontroverznog komentara kojeg je ostavila na svom Twitteru.

"Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju, i to još na playu pored žive Ane Dabović (Miličina sestra, op. a.) za mene je izvan svake pameti. Izbornice,dokle ćeš se još rugati s ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvaćam ovo", napisala je i rekao što misli o tome da će Amerikanka Yvonne Anderson (30) zaigrati za Srbiju i tim putem usput napala i izbornicu Marinu Maljković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin komentar mnogi su okarakterizirali kao rasistički te su ga osudili što je izazvalo njezine dodatne reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete vi pisati i da sam alkoholičarka iako kap alkohola u životu nisam popila. Ja sam samo budala koja svoj stav iznosi javno, uz činjenice. Talenti poput Mandić, Topuzović... Zašto je Radočaj eliminirana??? Svatko normalan zna na što sam mislila, a Telegrafu ide tužba", napisala je Dabović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I da se ne lažemo, nije ovo samo moje mišljenje. Ja ga samo iznosim. Ovo je sramotan potez zbog pojedinih igračica! Jedino za što se mogu ispričati jest to što sam rekla da je crnkinja. Samo napadajte, pljujte, niste odavno”, dodala je.

“Jedino da se ispričam što sam rekla i to crnkinja. Nego napadajte, niste davno, pljujte da vidim tko je još ostao?”, završile su njezine eskapade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo