DRAMA! / Požar kod stadiona engleskog velikana: Upitno odigravanje večerašnje utakmice

Image
Foto: Screenshot Twitter

Snimke pokazuju dramatičnu borbu vatrogasaca s plamenom dok se dim širi zrakom

6.3.2024.
16:56
Screenshot Twitter
VOYO logo

Uznemirujuće vijesti stižu iz Engleske, točnije Southamptona, gdje je nekoliko sati prije večerašnje utakmice Championshipa s Prestonom izbio veliki požar blizu stadiona domaćina. Hitne službe su odmah reagirale i stigle na mjesto događaja u srijedu poslijepodne, brzo postavivši kordon i zatvorivši susjedne ceste. Snimke pokazuju dramatičnu borbu vatrogasaca s plamenom dok se dim širi u zrak.

Image
ZAŠTO UVIJEK ON? /

Balotelli bacio petardu u svlačionici: Eksplodirala pred suigračem

Image
ZAŠTO UVIJEK ON? /

Balotelli bacio petardu u svlačionici: Eksplodirala pred suigračem

Zbog požara, nad stadionom i njegovom okolicom nadvila se gusta dimna zavjesa. Preko zvučnika osoblje je upućeno da evakuira stadion koji može primiti 32 tisuće gledatelja, dok je stanovnicima u blizini savjetovano da zatvore prozore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke pokazuju dramatičnu borbu vatrogasaca s plamenom dok se dim širi zrakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogođena tvornica navodno pripada nogometnom klubu Southampton i trenutno nije u funkciji. Prema izvješćima BBC-a, unutar tvornice su se čuli pucnjevi prije eksplozije. Požar je prouzročio urušavanje krova, dok su svi prozori bili razneseni. Tvornica se nalazi u ulici Melbourne, preko puta južne tribine St Mary stadiona.

Southamptonu je potrebna pobjeda na utakmici kako bi ostali u koraku s vodećim Leicesterom i Ipswichem koji se nalazi na drugom mjestu. Ostaje neizvjesno hoće li se utakmica održati, s obzirom na to da požar još uvijek nije ugašen, prema izvješćima engleskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo