UGLEDAJTE SE NA MESSIJA: / Nećete vjerovati što je Argentinac od uzvanika tražio kao dar za vjenčanje

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi danas će se u Buenos Airesu oženiti dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo.

30.6.2017.
10:45
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Messi i Antonella zajedno su od tinejdžerskih dana, kad su bili klinci, a imaju i dvoje djece i vrlo skladnu vezu, kažu upućeni. Poznaju se od vremena kad su imali pet godina, no kad je Leo otišao u Španjolsku 2000. godine čuli su se telefonom i održavali kontakt. No, Antonella je uskoro stigla u Španjolsku i tako je počela njihov veza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo, katalonski dnevni sportski list, s velikom pozornošću prati vjenčanje katalonskog idola i idola Barcelone. Pa tako piše kako su u argentinsku prijestolnicu Buenos Aires stigli svi Messijevi bivši i sadašnji suigrači, kojima sigurno ne bi bio problem potrošiti tisuće eura na velike darove supružnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pazite sad ovo, Messi ih je zamolio da ne troše novac na gluposti već da, u ime vjenčanja, te iznose doniraju u njegovu fondaciju za pomoć djeci. Na Messijevu velikom danu očekuje se oko 260 gostiju iz cijelog svijeta, među kojima su Xavi, Puyol, Di Maria, Suarez, Neymar, Busquets, Alba, Gabi Milito, Aguero i drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo