UŽAS U BRAZILU / Nogometašice napadnute poslije utakmice, jedna seksualno zlostavljana: 'Izgledalo je kao u horor filmu'

Image
Foto: Twitter

Stravična priča dolazi iz Južne Amerike

3.12.2021.
13:14
Twitter
VOYO logo

Nogometašice brazilskog Abelhas Rainhas doživjele su horor nakon utakmice s Fluminenseom ove srijede. Naime, dok su sa stadiona išle prema autobusu napala su ih dva muškarca naoružana noževima.

Prema riječima trenerice Begao Silve predsjednici kluba ukrali su torbicu, dok su jednu od igračica seksualno zlostavljali nakon što je vozač napustio autobus na zahtjev razbojnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretne okolnosti

“Bila je to užasna situacija. Potpuni očaj. Nažalost, to se dogodilo. Nemamo vremena svi zajedno izaći jer nas ljudi iz saveza pritišću da brzo napustimo svlačionicu. Obično idemo jedna po jedna. Da smo izašle zajedno, bilo bi nas teže napasti”, izjavila je trenerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je nesretna nogometašica u trenutku napada bila sama u autobusu gdje je čekala suigračice pa su razbojnici iskoristili taj trenutak i napali je. Srećom, ubrzo se u sve umiješala policija. Ispucali su nekoliko metaka u zrak što je prepalo napadače. Oni su u panici ispustili torbicu koju su uzeli i pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećale smo se kao u filmu strave i užasa. Nismo mogle ni spavati razmišljajući o svemu što se dogodilo. Ali moglo je biti i puno gore. Zastrašujuće je to što se dogodilo", izjavila je predsjednica napadnutog kluba Quiteria Alves, u razgovoru za Globoesporte .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo