BOLESNO / U navijačkim neredima u Ljubuškom pucano iz kalašnjikova: Objavljena slika muškarca s ubojitim oružjem; 'Nitko još nije uhićen'

Image
Foto: Screenshot: Istraga.ba

'Nitko od osoba s fotografije nije uhićen, iako je tijekom navijačkih nereda upotrijebljeno vatreno oružje, što potvrđuje i snimka koji je Istraga objavila u subotu, a na kojem se vidi i čuje rafalna paljba'

27.1.2022.
9:09
Screenshot: Istraga.ba
VOYO logo

Prije pet dana u Ljubuškom je došlo do navijačkih izgreda između navijača Sarajeva i Zrinjskog, koji su zgrozili Bosnu i Hercegovinu. Nepoznate osobe prošle subote su u Ljubuškom pucale iz automatskog oružja tokom obračuna huligana Zrinjskog s Hordama Zla.

Image
ČEGA SE PAMETAN STIDI... /

Ruski huligani pohvalili se kompilacijom najžešćih tučnjava u 2016. godini

Image
ČEGA SE PAMETAN STIDI... /

Ruski huligani pohvalili se kompilacijom najžešćih tučnjava u 2016. godini

Istraga.ba u posjedu je snimke na kojem se vidi i čuje kako u jednoj ulici u Ljubuškom navijačima Sarajeva prilazi grupa nepoznatih osoba, a jedan od njih ispaljuje u zrak nekoliko hitaca iz automatskog oružja. Inače, bila je ovo prijateljska utakmica u sklopu priprema za drugi dio prvenstva BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno se čuje, a i vidi kalašnjikov u sukobu

Također, Istraga.ba objavila je i fotografiju na kojoj se jasno vidi kako jedan huligan u ruci ima automatsku pušku nalik na Kalašnjikov, a muškarac pokraj njega u ruci ima nož.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, N1 javlja kako su im iz policije kazali kako nisu zabilježili nikakvu rafalnu paljbu.

“U službenim zabilješkama nije navedeno da je bilo ikakve pucnjave” kazao je glasnogovornik policije Ljudevit Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko od osoba s fotografije nije uhićen, iako je tijekom navijačkih nereda upotrijebljeno vatreno oružje, što potvrđuje i snimka koji je Istraga objavila u subotu, a na kojem se vidi i čuje rafalna paljba", stoji u tekstu Istrage.ba.

Ljubuški bojno polje

Podsjetimo, u Ljubuškom je tokom utakmice Ljubuški - Sarajevo došlo do navijačkih nereda u kojima je sudjelovalo više osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici zadržali su četiri muške osobe iz Sarajeva i Gračanice, a testiranjem je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola.

Nakon incidenata u Ljubuškom, navijači FK Sarajevo su krenuli prema glavnom gradu BiH, ali su ih u Mostaru presreli navijači Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija spriječila sukob u Mostaru

U Mostaru je policija kasno popodne istog dana uspjela spriječiti novi navijački sukob u tom gradu...

Naime, dvije huliganske grupe pokušale su se sukobiti u naselju Balinovac, no pravovremenom intervencijom spriječeni su neredi većih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo