MAJKO MILA, KAKAV LUĐAK / Nećete vjerovati što je nogometaš Zvezde napravio atraktivnoj voditeljici: 'To rade djeca u vrtiću, je*em ti budalu'

Image
Foto: Screenshot: Crvena Zvezda TV

Tatjana Šajković na meti Guélora Kanga

8.10.2021.
12:25
Screenshot: Crvena Zvezda TV
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se kratki video Zvezdine glasnogovornice, voditeljice klupske TV i novinarke Tatjane Šajković, koja je jednom prilikom najavljivala trening prve momčadi i doživjela (ne) zanimljivu situaciju. Kad su igrači izlazili na pomoćni teren jedan od stranaca u momčadi, Guélor Kanga, malo se našalio s atraktivnom Tanjom i stavio joj na glavu papirić, koji je netom prije s poda podignuo. E sad, šala je šala, ovdje nije bilo ni malo zle namjere ali očito da je nogometaš prekinuo snimanje priloga, bez obzira radilo se o izravnom prijenosu a i nije aš higijenski, složit ćete se s nama...

Image
SVI NA PRESICI PALI SU U NESVIJEST KAD SU JE VIDJELI: /

Vruća glasnogovornica Zvezde vratila se dobrim starim navikama

Image
SVI NA PRESICI PALI SU U NESVIJEST KAD SU JE VIDJELI: /

Vruća glasnogovornica Zvezde vratila se dobrim starim navikama

"Tatjana kako si?" Upitao je nogometaš Tatjanu koja mu se odgovorila dobro:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bitno znaš", naglasio joj je nogometaš na odlasku i nasmijao ju.

'To rade djeca u vrtiću i u prva 4 razreda osnovne škole'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako to već obično biva kad su u pitanju društvene mreže, neki su korisnici ovo vidjeli kao potpunu debilanu...

"To rade djeca u vrtiću i u prva 4 razreda osnovne škole", "Au kakav luđak", "je*em ti budalu", samo su neki od komentara korisnika Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi put da Guélor Kanga zafrkava lijepu voditeljicu, za kojom uzdišu mnogi u Srbiji. U siječnju ove godine, za vrijeme priprema na Cipru, Guélor Kanga nakon treninga prišao je Tanji i zaplesao oko nje. Ona je prihvatila ples i nakon toga su kratko porazgovarali za klupsku TV. Guélor Kanga stalno nešto zeza, sprda i zadirkuje Tanju.

Upoznao ju s prijateljima nakon osvajanja duple krune

Nije na tome stalo. Nekih 4 mjeseca nakon, u svibnju, Kanga ju je upoznao s prijateljima iz Gabona koji su se na kraju slikali s njom. Dogodilo se to nakon što je Crvena zvezda osvojila duplu krunu nakon 14 godina pobijedivši Partizan nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivna voditeljica TV Crvena zvezda, Tatjana Šajković, uvijek skreće pažnju na sebe. Oni koji prate Crvena zvezda TV znaju da Kanga uvijek zbija šale sa lijepom Tanjom, a sada je poželio upoznat ju s prijateljima", pisali su srpski mediji skoro pola godine.

Image
Foto: Screenshot: Crvena Zvezda TV

Guélor Kanga malo si je zaplesao uz lijepu Tanju.

Za spomenuti kako je Tatjana Šajković u centar medijske pažnje dospijela u studenom 2019. Crvena zvezda je tada u sklopu 5. kola skupine B Lige prvaka na Marakani u Beogradu igrala protiv moćnog Bayerna iz Münchena, a na uobičajenoj presici dan uoči susreta Tatjana se pojavila u vrućem leopard izdanju i tako opčinila sve prisutne na presici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Tatjana Šajković u atraktivnom izdanju najavljuje Crvenu zvezdu i Bayern u Ligi prvaka.

Sve je bilo otišlo toliko daleko da su se neki raspitivali i za sezonske karte za Zvezdine konferencije za medije. Tatjana je već dugo u klubu, poznata je kao voditeljica emisije "Zvezda TV", a vodi i konferencije za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo