VELIKA TRAGEDIJA ZAVILA SAD U CRNO / Američki boksač ubijen pred djecom, policija objavila detalje: Razlog je svađa u prometu?

Image
Foto: Profimedia

Nemilim scenama svjedočila su njegova djeca

28.12.2021.
10:30
Profimedia
VOYO logo

Velika tragedija obilježila je ovaj Božić u SAD-u. Naime, u saveznoj državi Maryland ubijen je boksač Danny Kelly Jr. Tridesetogodišnjak je ubijen hicima iz pištolja dok je sjedio u automobilu s djevojkom i njihovo troje djece dok su išli posjetiti obitelj za Božić. Prema pisanju američkih medija, u njega pucano iz terenca koji je u jednom trenutku stao pokraj automobila kojim je upravljao.

Iz policija su stigle informacija kako sumnjaju u to da je tragičan događaj izazvala svađa u prometu te su raspisali nagradu od 25 tisuća dolara za informacije koje bi im pomogle u istrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelly je u teškoj kategoriji ostvario deset pobjeda u 14 mečeva. Posljednju borbu odradio je prije dvije godine kada je slavio tehničkim nokautom protiv Nicka Kisnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Danny je bio dobar tip. Bili smo dobri prije naše borbe, čak i nakon nje. Bio je vraški dobar borac. Da budem iskren, nikad nisam mislio kako ću mu ja biti posljednji suparnik. Zaslužio je da to bude pobjedom, on je bio dobar dečko", napisao je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su šokirani

Daily Mail navodi kako je obitelj traumatizirana cijelim događajem, pogotovo troje djeca starosti od četiri do devet godina koja su svjedočila ubojstvu svoga oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je prekrasan otac. Obožavao je svoju djecu. Posvuda smo putovali kako bismo gledali njegove mečeve koje je dovršavao u 30-ak sekundi. Bio je dobar boksač", rekao je za WUSA9 Kellyjeva baka Bernardie Walker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo