LJUBAVNE PATNJE ŠAMPIONA: / 'Rihanna mi nikad nije pokazala ljubav, iako sam zgodan i najbolji'

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Najbrži čovjek današnjice Usain Bolt kazao je kako i dalje želi izaći na spoj sa popularnom pjevačicom Rihannom.

20.4.2016.
17:56
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Ona mu nikada nije pokazala ljubav, ali je i dalje želi! Aktualni svjetski prvak na 100 i 200 metara Usain Bolt je prije nekoliko godina, točnije 2013. godine, otkrio kako je zaljubljen u Rihannu, popularnu pjevačicu s Barbadosa. On je još tada poručio Rihanni da želi da mu se javi, ali ona se nikad s njim nije našla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad mu nije pokazala ljubav

"Da, vidiš, ona mi nikad nije pokazala ljubav. Nula ljubavi za mene čovječe. Ja mislim da ona svu ljubav dobiva od svoga kolege iz spota za pjesmu Work", kazao je Usain Bolt, koji je aludirao na kanadskog repera Drakea koji nastupa s njom u spotu, prenosi Toronto Sun.

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nakon što su Rihanna i Drake glumili u nekoliko seksi spotova zajedno, postali su slavni par. Tijekom njihove veze Drake se potukao s Chrisom Brownom zbog pjevačice, navodno je Drake bivšem Rihanninom dečku poslao poruku u kojoj je pisalo da je spavao s Rihannom.

Američki mediji već mjesecima špekuliraju kako je Rihanna u vezi sa popularnim holivudskim glumcem i od ove godine dobitnikom Oscara Leonardom DiCaprijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da, i dalje želim na spoj sa Rihannom'

"Leonardo DiCaprio mi nije nikakva prijetnja. Visok sam, zgodan i taman. Ma ja sam najbolji", kazao je Bolt i dao do znanja:

"Da, i dalje želim na spoj sa Rihannom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Amerikanci pišu kako je malo vjerojatno da do toga dođe jer je Usain u sretnoj vezi i dodaju da je pjevačica zakasnila. No, isto tako dodaju ako se Rihanna ikada odluči javiti se Boltu, njegova veza bi mogla biti ozbiljno pod upitnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo