CRNA MRLJA NA KULTNOM TURNIRU: / Tučnjava igrača i navijača zasjenila praznik nogometa u Domu sportova

Image

Utakmica osmine finala na 46. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica koja se igrala u četvrtak navečer, završila je masovnom tučnjavom igrača u koju su se umiješali i navijači.

22.12.2016.
22:56
VOYO logo

Kako izvještava 24 sata, igrali su "Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi" i "Gold caffe Elite cars", a slavila je momčad Pizzerije Stari Zagreb na sedmerce, nakon što je regularni dio utakmice završio bez pobjednika. No umjesto slavlja, sramotne scene.

ZAGREB ČEKA VELIKI DERBI: Vruća utakmica u Domu sportova i spektakl na poluvremenu u središtu je pozornosti čitavog grada

Sijevale su šake između igrača na parketu Doma sportova, ali i navijača koji su se spustili na teren, a situaciju su jedva smirili zaštitari i onaj prisebni dio igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se ipak situacija na parketu smirila, pa je utakmica nastavljena. Do kraja utakmice pogodaka nije bilo pa su o pobjedniku odlučivali udarci sa sedam metara.

Za Pizzeriu Stari Zagreb Borongaj Lugovi zabili su El-Saleh i Pavlović, dok su Dodić i Baron promašili pa se u četvrtfinale plasirala Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo