GOVORE DA JE PROMISKUITETNA, A ONA PO STAROM: / Bujna golferica zapalila društvene mreže

Image
Foto: Facebook: Paige Spiranac Renee

Novi pothvat seksepilne američke golferice Paige Spiranac (23) postao je hit na internetu.

4.1.2017.
14:14
Facebook: Paige Spiranac Renee
VOYO logo

Paige Spiranac jedna je od najljepših sportašica svijeta. Njezino prezime vuče korijenje s ovih prostora, a njezina ljepota i seksepil mame muške uzdahe. Lijepa Paige na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja, a njihov broj nezaustavljivo raste.

BUJNU GOLFERICU ZLOSTAVLJAJU KOMENTARIMA DA JE PROMISKUITETNA: Ona im odgovorila sjajnim trikom koji je postao hit

Seks simbol

No, Amerikanka uopće ne mari za to što je smatraju seks simbolom. Njoj je samo u golf u prvom planu i želi u njemu biti uspješna. A kako joj u golfu ide, možete zaključiti i po novom triku kojim je oduševila svoje fanove. Naime, atraktivna plavuša s velike je udaljenosti pogodila drvo. Njezin pothvat vidjelo je 294.745 pratitelja na Instagramu, a ona se pohvalila dobrim ulaskom u 2017. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto mjesto, isto drvo, ista palica. Ali ovaj put, pogodila sam s veće udaljenosti. Čini se kako sam već bolja u 2017. godini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tog pothvata, Paige je stavila seksi fotku sebe u bijeloj haljini s kojom je očarala. Kao i svaki put kad stavi svoje fotografije na Instagram.

"Jako sam uzbuđena zbog 2017. Hvala svima koji me pratite na mom putovanju, hvala svima na porukama podrške u teškim trenucima i čestitkama na dobrim stvarima", napisala je Paige na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti cyber nasilnika

Inače, Paige se protekle godine našla i na meti kritika ljubomornih igračica i cyber nasilnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je dobila pozivnicu za prestižno natjecanje Omega Dubai Ladies Masters, neke su je suparnice napale da je pozvana samo zbog izgleda. Američkoj golferici je tako atraktivan izgled donio popularnost na društvenim mrežama, ali i probleme u karijeri.

Spiranac se nedavo rasplakala na presici uoči turnira u Dubaiju zbog zlobnih komentara. Kazala je kako joj govore da je promiskuitetna jer nosi seksi tajice i uske suknjice na terenu, da je loša osoba, da je sramota za golf. Otkrila je i kako su napadima bili izloženi i njezini roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prijete mi i govore kako je svijet ljepši bez mene. Nije te stvari lako slušati. Ima još ljudi koji se nalaze u situaciji kao ja. I sramota ih je to priznati. Zato je bitno podijeliti ovakve stvari s javnosti”, dala je do znanja Paige koja se čak bila i maknula s društvenih mreža zbog cyber napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo