GOLICA MAŠTU: / Srpska Antonija Mišura ponovno provocira svojim fotkama

Image
Foto: Facebook: Milica Dabović

Jedna od najatraktivnijih i najljepših srpskih košarkašica Milica Dabović ponovno golica maštu svojim pratiteljima na Instagramu.

2.2.2016.
21:15
Facebook: Milica Dabović
VOYO logo

Naime, bivša košarkašica ŽKK Novi Zagreb za koji je nastupala u sezoni 2013/2014., osim svog košarkaškog umijeća poznata je i po tome što na Instagram profilu često objavljuje fotografije s kojima golica maštu posebno muškog dijela publike. Ovoga puta, Dabović je na svoj Instagram stavila fotografiju na kojoj je okrenuta leđima u seksi bijelom bikiniju, uz komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživam u vremenu koje prolazi, a isto tako uživam u vremenu koje dolazi! Vjerujem da su svi tu sa nekim razlogom i da je sve u Božijim rukama. Ja imam tu sreću da su me roditelji doveli na ovaj svijet da upoznam i lijepe i ružne strane života...da učim na svojim i tuđim greškama, naučili su me da dijelim red čokolade na četiri djela, govorili su daj i Bog će ti dati, ali ono u što sam odrastala je u čovjeka a kada se na današnji dan okrenem iza sebe ja sam SRETNA, ZDRAVA i PONOSNA. I vama, a dobro znate kome to želim i ne doživljavam vas kao moje fanove VI STE MOJA DJECA MOJI LJUDI, PRIJATELJI, a o neprijateljima nećemo", napisala je Dabović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo