BEZ DLAKE NA JEZIKU / Jelena Đoković se oglasila o Novakovim navodnim aferama, žestoko se obrušila na srpske medije

Image
Foto: Profimedia

Srpski tabloid objavio je da je Novak flertao s glumicom Marijom Karan i da je zbog toga Jelena burno reagirala

19.8.2021.
12:22
Profimedia
VOYO logo

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, na instagramu se oglasila nakon što su u sprpskim tablodima izaše priče o flertanju njezinog supruga s glumicom Marijom Karan.

Image
NEODOLJIV VIRTUOZ /

Velika Đokovićeva prijateljica briljirala u neobičnoj pozi: "Djevojko, to što možeš je nevjerojatno, ti nisi s ovog planeta"

Image
NEODOLJIV VIRTUOZ /

Velika Đokovićeva prijateljica briljirala u neobičnoj pozi: "Djevojko, to što možeš je nevjerojatno, ti nisi s ovog planeta"

Tamošnji tabloidi objavili su da je novak flertao s Marijom na koncertu Dine Merlina u Crnoj Gori i da je zbog toga Jelena burno reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se Jelena oglasila o cijeloj toj priči putem Instagram storyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne demantiraš laž jer nemaš odgovor na glupost i jednostavno ne baviš se time - za novinare se to računa kao zeleno svjetlo da te nastave provlačiti po novinama i od tebe rade dvorsku ludu. Poslije 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva. Sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kad sam ljubomorna bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore"). A naravno, kada ne demantiraš glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i djelo jednog mladog uspješnog sportaša iz naše zemlje. Omaklo mu se da je samnom zaglavio sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere", napisala je Jelana pa nastavila:

Image
Foto: Jelena Đoković/Instagram

"Živimo u vremenima kada se čovjek stvarno mora zapitati što čita i kome vjeruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vijesti ispunjene neistinom i obmanama zbog kontrole, straha i samim time profita ne može nikoga inspirirati za dobra djela. Znamo da je stup svakog zdravog društva obitelj, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspjeh ili propast jednog društva? Vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kao trabunjam iz zone komfora. Ja sam svoj odgovor na lažne i prazne vijesti pronašla u osnivanju časopisa s ciljem da osnažim naše novinare i dam im platformu gdje mogu pisati o društveno korisnim i inspirativnim temama. Umjesto da trčimo za skandalima i klikovima, da damo prostor kreativnim ljudima da pročaju o svojim iskustvima i putu do njihovih vrhova. Da prikažemo najljepše što imamo. Najbolje", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo