BILJEŠKE DELEGATA / Poljudska ludnica: Blatnjak psovao majku Pajaču, nepoznata ženska osoba ga fizički napala u tunelu

Image
Foto: pixsell

Dino Mikanović zbog grubih je i nesmotrenih startova na igrače Lokomotive zaradio dva žuta kartona koji su ga udaljili s terena, a to je izazvalo veliku frustraciju na klupi Splićana

16.3.2024.
21:34
pixsell
VOYO logo

Nevjerojatni događaji obilježili su utakmicu Hajduka i Lokomotive (1-2) u 27. kolu HNL-a. Nakon što je sudac Igor Pajač označio kraj prvog poluvremena na njega je nasrnuo pomoćni trener splitskog kluba, Dragan Blatnjak. Pajač mu je prvo dodijelio žuti, a zatim crveni karton. Delegat je to promptno zabilježio, ali ono što je uslijedilo u tunelu nakon toga naprosto je nevjerojatno.

Image
PLJUŠTE UVREDE /

Brutalne reakcije hajdukovaca: 'IQ na visini temperature u Sibiru. Bolje da se bave eSportom!'

Image
PLJUŠTE UVREDE /

Brutalne reakcije hajdukovaca: 'IQ na visini temperature u Sibiru. Bolje da se bave eSportom!'

"Ponašanje domaće klupe većim dijelom vrlo bučno, a u 45+2, nakon označenog kraja poluvremena Dragan Blatnjak, pomoćni trener prilikom izlaska s terena zbog prigovora glavnom sucu, prva opomena, te odmah potom zbog opetovanog prigovora glavnom sucu, druga opomena te nakon pokazanog crvenog kartona vrijeđanje glavnog suca: 'Pi*ka ti materina, vidjet ćeš ti u tunelu, je*em ti mater' '', napisao je delegat Ivan Jurina, a ono što piše u nastavku potpuno je šokiralo javnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Isto tako nakon ovog opisanog incidenta u nastavku u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula je glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod. O ponašanju gledatelja slijedi Dopunsko izvješće delegiranog Časnika za sigurnost'', prenose tako mediji poput Indexa i 24sata.

Bijes zbog crvenog kartona

Podsjetimo, u prvom poluvremenu Hajduk je ostao bez jednog igrača na terenu. Dino Mikanović zbog grubih je i nesmotrenih startova na igrače Lokomotive zaradio dva žuta kartona koji su ga udaljili s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je ta situacija izazvala velike frustracije u redovima Splićana koji su itekako bili svjesni da im još jedan trobod izmiče iz ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo