AKO PIJEŠ, NE VOZI: / Bivši nogometaš Uniteda pijan sjeo u automobil i napravio 'kaos'

Image
Foto: AFP

Zvijezda Evertona i reprezentacije Irske Darron Gibson (27) optužen je za izazivanje nesreće u kojoj je udario biciklistu nakon čega se zabio i u benzinsku pumpu, napravivši štetu.

19.8.2015.
16:20
AFP
VOYO logo

Policija je u nedjelju zaprimila dojavu i odmah izašla na mjesto nesreće. Kako je Gibson u trenutku izazivanja nesreće bio pod utjecajem alkohola, policija ga je odmah optužila za vožnju u pijanom stanju, izazovanje nesreće i nepoštivanje prometne signalizacije. Na svu sreću, sve je prošlo dobro po nesretnog biciklistu koji u nesreći nije zadobio ozljede.

Za policiju sve čisto

"On je umiješan u incident koji se dogodio u nedjelju 16. kolovoza kada je automobil srušio biciklistu nakon čega se zabio u benzinsku postaju", kazao je glasnogovornik policije, a vrijedi istaknuti kako veznjaka Evertona sada očekuje suđenje koje je na rasporedu 1. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darron Gibson je svoju nogometnu karijeru započeo u Manchester Unitedu prije nego što se pridružio Evertonu 2012. godine u transferu vrijednom milijun funti.

U Evertonu-šute

Everton se još uvijek nije oglasio oko nesreće, glasnogovornik spomenutog engleskog kluba nije bio raspoložen za ikakvo davanje komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo