BORILAČKI SPEKTAKL / Zagreb ovo ne pamti: Objavljen je 'fight card' za FNC 11, provjerite što nas očekuje u nedjelju u Areni

Nadolazeće nedjelje u zagrebačkoj Areni očekuje nas borilački spektakl. U kavez ulaze jaki svjetski borci, ali i oni iz regije

22.5.2023.
10:02
VOYO logo

Novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa stiže nam 28. svibnja. Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!

Image
Fight Nation Championship /

Spektakl FNC 11 u Areni Zagreb ekskluzivno na PLAY premiumu

Image
Fight Nation Championship /

Spektakl FNC 11 u Areni Zagreb ekskluzivno na PLAY premiumu

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Fight card

Fight Nation Championship objavio je fight card velike priredbe u Areni. Program počinje s dvije borbe u kategoriji do 84 kilograma. Prvo će u kavez Marin Mikulić i Stanislav Krofak, a nakon njih Robin Roos i Andi Vrtačić. Prije "Main carda" očekuje nas još jedna boba, okršaj našeg Ivice 'Terrora' Trušćeka i Marka Kisića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main card počinje borbom Aleksandra Pysanka i Mateja Batinića, a nakon njih na scenu stupa Marko 'Skull crusher' Bojković. Njegov protivnik je trebao biti Samil Irisbiev, no došlo je do promjene i još čekamo objavu s kim sće se sučeliti.

Potom, u šestom meču večeri sukobit će se Filip Pejić 'Nitro' i Rony Jason.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon toga slijede dvije borbe za titulu: Prvo će se u kategoriji do 84 kilograma boriti Arkadiusz Maziakowski i Đani Barbir, a nakon njih će se za titulu prvaka njih u kategoriji do 66 kila boriti Jordan Barton i Daniel Bažant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program zatvara veliki dvoboj Ivana Erslana i Edersona Maceda. Iako je najavljen, ipak je otkazan meč Satoshija Ishija, štićenika legendarnog Mirka Crocopa Filipovića, koji se trebao boriti protiv Carlosa Eduarda.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ulaznice su u prodaji, mogu se kupiti putem sustava Eventim, a prijenos ovog najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo