NOVI PARTNER MOO-a / Globalno sponzorstvo: Toyota uz olimpijce

Image

Toyota Motor Corporation objavila je sponzorsku suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom (IOC), kao dio "The Olympic Partner (TOP)" programa u kategoriji mobilnosti, što uključuje vozila, usluge prijevoza i rješenja za prijevoz

25.3.2015.
14:20
VOYO logo

Ovo je objavljeno na ceremoniji u Tokiju na kojoj su bili nazočni predsjednik IOC-a Thomas Bach, predsjednik  odbora za marketing IOC-a Tsunekazu Takeda (predsjednik Japanskog olimpijskog saveza), predsjednik  organizacijskog odbora olimpijskih i paraolimpijskih igara u Tokiju Yoshiro Mori, predsjednik Toyote Akio Toyoda i ostali dužnosnici Toyote i IOC.

Toyotina suradnja s Olimpijskim igrama i Olimpijskim pokretom stupa na snagu odmah, a Toyoti su zajamčena sponzorska prava u Japanu tijekom 2016. godine. Toyotina prava će se proširiti globalno, počevši od 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kategorije proizvoda pokrivene ovim Toyotinim sponzorstvom su vozila (uključujući osobne automobile, vozila za urbanu mobilnost i komercijalna vozila), usluge prijevoza (uključujući vozila i sustave za sigurnost na cestama i slične usluge) i određene proizvode za podršku pri prijevozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo