MISLILI STE DA SE NEĆE JAVITI / Zdravko Mamić u svom stilu komentirao težak poraz protiv Španjolske i ispadanje Hrvatske s Eura

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Utakmicu Hrvatske pratio je i nekadašnji dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić

28.6.2021.
22:47
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3-5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, "Furija" je nakon produžetaka slomila "Vatrene" izborivši plasman u četvrtfinale. Bila je to "luda" utakmica u kojoj su "Vatreni" poveli, "Furija" je uzvratila s tri gola u nizu, da bi Hrvatska golovima u 85. i 90+2. minuti uspjela izboriti produžetak. Nažalost, u dodatnih pola sata Španjolska je zabila dva gola za konačnih 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je povela u 20. minuti nakon nevjerojatnog autogola Pedrija, izjednačio je Sarabije u 38. minuti, "Furija" je preokrenula rezultat u 57. minuti preko Azpilicuete, a Španjolci su u 77. minuti poveli 3-1 golom Ferrana Torresa.

Tračak nade svjetskim doprvacima vratio je Mislav Oršić u 85. minuti, a ludilo na Parken stadionu izazvao je Mario Pašalić izjednačivši u drugoj minuti sudačke nadoknade na 3-3. Nažalost, Španjolci su se vratili u vodstvo u 100. minuti golom Alvara Morate, a samo tri minute kasnije Mikel Oyarzabal je zabio za 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i Mamić

Utakmicu Hrvatske pratio je i nekadašnji dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić, a nakon utakmice ostavio je svoj komentar na Facebooku.

"Hrvatska je zemlja s 200 000 iseljenih u zadnjih pet godina, 160 000 nezaposlenih, 350 milijardi kuna duga i manje od 4 milijuna stanovnika. Ali kada se na zelenom terenu igra 11 protiv 11 s jednom loptom, najbolji smo influenceri, ambasadori i umjetnici sporta na svijetu, jer sad već svi znaju da je u Hrvatskoj svetinja samo jedna. Budimo ponosni na igrače hrvatske reprezentacije, te zahvalni što svjedočimo zlatnom dobu hrvatskog nogometa! Vivat Croatia", napisao je Mamić na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo