HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA / Akcija se nastavlja: Romeo čisti Hrvatsku

Image
Foto: Romeo Ibrišević

Na inicijativu fotografa i osnivača udruge Zelene stope u proteklih pet godina iz prirode u Hrvatskoj je uklonjeno čak 15 tisuća automobilskih olupina.

7.10.2012.
14:00
Romeo Ibrišević
VOYO logo

Renault Nissan Hrvatska, kao ekološki osviještena tvrtka, surađujući s osnivačem udruge Zelene stope Romeom Ibriševićem i u nadolazećoj, kriznoj 2013. godini nastavlja akciju Očistimo Hrvatsku od olupina powered by Renault.

Tom prigodom je ZoranVujasinović, generalni direktor Renault Nissan Hrvatska RomeuIbriševiću uručio ključeve novog Renaulta Grand Scénic 1.6 dCi Start&Stop i podržao ga u daljnjem, neumornom radu na ostvarenju ove važne misije. Ovo je već četvrti Renault koji je predan našem eko-entuzijastu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija Očistimo Hrvatsku od olupina započela je 2007. godini kao suradnja tvrtke Renault i inicijatora akcije, fotografa Romea Ibriševića, s ciljem uklanjanja odbačenih automobilskih olupina diljem Hrvatske. Romeo Ibrišević je do sada, uz pomoć mnogih ljubitelja prirode diljem Hrvatske, služeći se ekološkim Renault Grand Scénicom uklonio nešto manje od 15 tisuća automobilskih olupina.

Na taj je način zbrinut otpad iz mnogih parkova prirode, od Samobora, Žumberka, preko Velebita, kanjona rijeke Zrmanje pa sve do Imotskih jezera. Ova ekološka akcija proglašena je unutar Renault Grupe najboljim komunikacijskim projektom u svijetu za 2007. godinu. Važnost ove akcije prepoznali su i naši građani i građanke prijavljujući odbačene automobilske olupine na besplatni Ciosov telefon (0800 02 04) kako bi pridonijeli očuvanju okoliša te ga učinili zdravijim i ljepšim za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo