Horoskopska posla: Ova tri znaka najteže održavaju ljubavne veze i brakove, a sve zbog svog karaktera

Image
Izvor: Giphy

Zaljubiti se je lako, ali znati zadržati partnera je puno teže

12.2.2017.
10:05
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S jedne strane se nije dobro kompromitirati, odnosno pristajati na nešto što nas ne zadovoljava, a s druge strane nije dobro biti cjepidlaka.

Neki od horoskopskih znakova najteže pronalaze ljubavnog partnera upravo zbog svog specifičnog karaktera zbog kojeg sami sebe sputavaju. Evo o kome se radi:

Bik

shimmer fallback
shimmer fallback

Bikovi su velikodušni i sve bi učinili za voljenu osobu, ali odmah na početku rade jednu veliku grešku - prebrzo se otvaraju. Druge osobe ih zbog ovoga vrlo često iskorištavaju pa Bikovi ostaju kratkih rukava.

Puno puta u životu zaljubljuju se u pogrešnu osobu koja svoje pravo lice pokaže tek kasnije. Bikovi će probati učiniti sve u njihovoj moći da spasi vezu, ali ako vidi da se trudi uzalud, otići će bez problema.

Vaga

shimmer fallback
shimmer fallback

Po prirodi su neodlučne i stalno 'važu' pa lako mogu završiti u odnosu koji im ne odgovara u potpunosti. Stalno se propituju jesu li mogle bolje, što drugoj strani može ići jako na živce pa izbijaju svađe.

Umjesto da ih odmah riješe, probleme stavljaju pod tepih dok ne puknu, a može se dogoditi da više ništa ne osjećaju za partnera. No, trebat će im neko vrijeme da prebole osobu i prekid i onda će opet krenuti u potragu za srodnom dušom.

Djevica

shimmer fallback
shimmer fallback

Djevice su praktičan znak koji osjećaje ne pokazuje onoliko koliko bi to partner možda htio. Na početku veze su strastveni i ništa im nije teško, no kasnije kada postanu svjesni mana svog partnera, one će ih početi jako smetati.

Također, neprestano analiziraju i vezu i odabranika te stvaraju scenarije u glavi koji se nisu ni dogodili. Kada im je veza ili brak pod upitnikom, ulijeću u izvanbračne avanture koje znaju jako dobro sakriti, ali jako rijetko će oni biti ti koji odluče prekinuti odnos.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču