PODIGNUTA OPTUŽNICA / Župnik autom pregazio biciklista, umro na mjestu nesreće

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

U spomenutoj prometnoj nesreći sudjelovao je Darko Kelemenić, župnik Župe Svetog Jurja u Trnju

9.8.2018.
8:49
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo


Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 31. srpnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 49-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

"Okrivljenika se tereti da je 13. prosinca 2017. oko 17.30 sati na cesti između Hemuševca i Donjeg Kraljevca, upravljajući osobnim automobilom propustio držati vozilo na desnoj prometnoj traci te je u lijevom zavoju nesmotreno prešao na lijevu prometnu traku zbog čega je prednjom stranom vozila udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63–godišnji oštećenik. Oštećenik je pri udaru zadobio mnogostruke teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće", priopćili su iz DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u spomenutoj prometnoj nesreći sudjelovao je Darko Kelemenić, župnik Župe Svetog Jurja u Trnju, dok je stradali biciklist Franjo Vlahek iz Čukovca.

"Kao svećenik i čovjek od srca sam se svima ispričao, pogotovo bratu i obitelji", poručio je župnik Darko Kelemenić nakon prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo