OBRATIO SE JAVNOSTI / Zoran Milanović potvrdio: 'SDP će glasovati za opoziv premijera Oreškovića'

'Danima smo pričali o tome. Moguće je da će oni to skinuti s dnevnog reda, ako to naprave, onda ćemo razgovarati opet', poručio je šef SDP-a

15.6.2016.
13:47
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović obratio se javnosti te poručio da će SDP podržati opoziv premijera Tihomira Oreškovića i cijele Vlade.

"SDP će glasovati za opoziv Oreškovića. Pričali smo danima. Moguće je da će oni to skinuti s dnevnog reda. Ako skinu s dnevnog reda, onda ćemo razgovarati opet", rekao je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef SDP-a kaže da ne pregovaraju s Mostom ni o čemu i da ih neće tražiti da se svrstvaju nigdje, već da po svojoj savjesti trebaju odlučiti o incijativi za raspuštanje Sabora. 

"Bilo bi fer da posljedice snose samo oni koji su krivi. Niti smo u kontaktu s Mostom ni s HDZ-om. Most mora sam odlučiti hoće li podržati inicijativu za raspuštanje Sabora. Neka sami izraze svoju volju", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je i da je SDP spreman za izbore što prije. 

"Spremni smo za izbore odmah 15. srpnja", rekao je Milanović dodajući da zna da je teže organizirati izbore preko ljeta, ali da o svemu odlučuje predsjednica Grabar-Kitarović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo