'HDZ TREBA MAKNUTI' / Milanović se opet oglasio na Fejsu: 'Tko god nije vidio problem...'

Image
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Ranije tijekom dana objavio je anketu u kojem je svoje pratitelje pitao što će premijer Andrej Plenković, kojeg je oslovio s "AP", raditi tijekom svog posjeta Bruxellesu

21.3.2024.
18:21
Sasa Miljevic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Zoran Milanović opet se oglasio na Facebooku gdje je poručio da okuplja koaliciju za Treću republiku dodajući da "HDZ treba maknuti s vlasti".

"To je Vlada nacionalnog spasa. HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način i tko god dođe, bit će bolji. I ponovit ću: tko god nije vidio problem u tome kako je Hrvatska dobila državnog tužitelja ili ne razumije ili, još gore, ima nekakve interese, sliježe ramenima i pristaje na svaku vrstu poniženja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije tijekom dana objavio je anketu u kojem je svoje pratitelje pitao što će premijer Andrej Plenković, kojeg je oslovio s "AP", raditi tijekom svog posjeta Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"a) produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima 👍
b) spašavati svoju europsku fotelju 😆", predložio je kao moguće odgovore.

Iako kampanja službeno nije počela, zadnjih se dana zahuktao svojevrsni rat na društvenim mrežama. Milanović je više puta na svojim društvenim mrežama istaknuo da "rijeke pravde dolaze", a zadnjih je dana prozivao HDZ, premijera Plenkovića, a obrušio se i na ministra prometa, mora i infrastrukture Olega Butkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku se u četvrtak oglasio i predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković objavivši svoju fotografiju s natpisom 'vruće srce, hladna glava' te je poručio da to što "trenutno gledamo" kod predsjednika Republike i SDP-a jest ostrašćeno, ali nije ni razborito ni korisno, već može proizvesti nestabilnost i ozbiljne društvene podjele.

Image
'VRUĆE SRCE, HLADNA GLAVA' /

Jandroković na Fejsu objavio znakovitu poruku pa opleo po Milanoviću i SDP-u

Image
'VRUĆE SRCE, HLADNA GLAVA' /

Jandroković na Fejsu objavio znakovitu poruku pa opleo po Milanoviću i SDP-u

"Dok predsjednik Republike Hrvatske i SDP ne samo da potiču kaos i sukobe, već pokazuju i očito nepoštivanje zakona naše zemlje, želim naglasiti sljedeće…", piše Jandroković u objavi na Facebooku te objašnjava da "biti strastven znači imati energiju i biti predan svojim uvjerenjima", a biti "razborit znači imati sposobnost promišljanja, suradnje i donošenja najboljih odluka", napisao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni HDZ ne kaska za "bockanjem" na društvenim mrežama pa su se jutros obrušili na predsjednika Domovinskog pokreta, Ivana Penavu, uz komentar da sve više nalikuje na SDP-ovog predsjednika Peđu Grbina.

HDZ Vukovar u svojoj objavi istaknuo je da se Penava nastavlja nuditi SDP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli bismo do sutra nabrajati sva Penavina licemjerja i dvostruke kriterije. Na žalost DP-a, po porukama on sve više nalikuje na Peđu Grbina. Ili Predraga Matića, ako vam je draže", napisali su u objavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Vidi li se razlika? Sva izdanja Zorana Milanovića - od 2007. do danas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo