'Žao mi je što Hrvatsku napuštam u krizno vrijeme'

Na izbore su tijekom prijepodneva izašli premijerka, predsjednik Sabora te predsjednik Mesić, koji je izjavio kako mu je žao što zemlju nije uveo u Europsku uniju.

27.12.2009.
16:32
VOYO logo

Svoju su građansku dužnost u Zagrebu, uz brojne građane, ispunili i predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednica Vlade Jadranka Kosor te predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić.

Premijerka je glasovala u OŠ u ulici Antuna Augustinčića. Kazala je kako od budućeg predsjednika očekuje dobru suradnju u kojoj će na prvom mjestu biti dobrobit Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da ćemo dobro raditi na poslovima koji su nam zajednički, dakle na vanjskoj politici, očekujem toleranciju i međusobno poštovanje", kazala je Kosor dodajući da je današnji dan zapravo praznik demokracije jer o svemu odlučuju građani.

Predsjednik Mesić glasovao je na biračkom mjestu 18 u Osnovnoj školi Petar Zrinski. Tom je prilikom kazao kako mu je žao što kao predsjednik nije uveo Hrvatsku u Europsku uniju, javlja HTV. To će, dodao je, učiniti njegov naljednik. Izrazio je i žaljenje jer Hrvatsku napušta u 'krizno vrijeme'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo