ZAGREPČANI SE ŽALE NA SUSJEDA IZ PAKLA: / 'Smrad, smeće, trulež! Kada je puna njegovih fekalija'

Image
Foto: NovaTV, Screenshot

Stanari zgrade u zagrebačkim Dugavama za svog sustanara tvrde da je susjed iz pakla budući da iz njegovog stana dopire odvratan smrad, a oni su bespomoćni i ne mogu učiniti ništa po tom pitanju.

11.3.2016.
17:29
NovaTV, Screenshot
VOYO logo

Pedesetogodišnji Ivica Vukelić pustio je u svoj stan kamere Provjerenog koje su snimile stan pun smeća, ostataka hrane te WC školjku i kadu zaštopane fekalijama.

"Neugodni mi je, sam sebi smrdim. Inače nikad nisam bio takav, uvijek sam mirisao i tako to", kazao je Ivica koji dane provodi vani, a u stan dolazi tek navečer te tvrdi da je inače pedantna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije za svinju, a kamoli za normalnog, srednjovječnog čovjeka", izjavio je Ivica.

Image
NIŽA NEGO RANIJE: /

Stopa rizika od siromaštva u Hrvatskoj iznosi gotovo 20 posto

Image
NIŽA NEGO RANIJE: /

Stopa rizika od siromaštva u Hrvatskoj iznosi gotovo 20 posto

Kazao je i kako je za pola nereda u stanu odgovoran on dok za drugu polovicu krivi svoju majku koja je "prodavala na Hreliću" i nije mu dala da baca stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što ja sad mogu napraviti, ništa", kaže Vukelić.

"Sodoma i gomora"

Kaotičnom stanju u stanu posvjedočio je i predstavnik stanara Branko Kunović kojeg je prošle godine alarmirala sustanarka koja je javila da nešto smrdi u hodniku te da joj iz stana iznad curi voda niz zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio onaj specifičan miris fekalija. Rekao sam vatrogascima da provale u stan, a unutra je bila sodoma i gomora. Pakao. Ma ni u paklu nije tako. Smrad, smeće, trulež. Kada puna njegovih fekalija, on je mjesecima vršio nuždu u svoju kadu", priča Kunović.

Susjeda Dragica ogorčena je na državne službe i pita se što se čeka. Kaže kako po hodniku mora kupiti crve te da mora kupovati sprejeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo