UZNEMIRUJUĆ VIDEO S LINIJE RIJEKA-ZAGREB: / Muškarac cijelim putem maltretirao putnike: 'E, znaš kak' volim tuć pe*dere'

Image

'Skakat ću ti po glavi dok ju ne smrskam; ubit ću boga u tebi je*o ti Isus majku u pi*ku, da ti je*o bog mater'

10.7.2020.
19:37
VOYO logo

"Što si ti, iz Virovitice, koje pi*ke materine", čuje se vidno pijani muškarac koji je maltretirao putnike u autobusu koji je vozio na liniji Rijeka –Zagreb. No to je bio samo početak.

"E, znaš kak' volim tuć pe*ere", nastavlja da bi bitno agresivnijim tonom nastavio, lupajući nogom po podu "Skačem ti po glavi dok ti lubanju ne smrskam, pe*erčino jedna smrdljiva". Upozorenje vozača da sjedne samo ga razjarilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubit ću boga u tebi je*o ti Isus majku u pi*ku, da ti je*o bog mater tebi i čaći mater koji su te odgojili pe*erčino jedna smrdljiva. Puj, je*em ti mater u usta. Sad ćeš vidjet. Joj, je*o ti Isus mater, da je*o Isus mater. Sad ćeš vidjet što su Bad Blue Boysi , kad te fino čope njih 10, stari moj, kad te nas dvojica ćopimo u kantunu u kojem te nitko ne vidi i nečuje, a nećeš izać iz njega pet dana...", nastavio je sa psovkama koje radije ne bismo dalje prenosili.

U opisu videa stoji kako muškarac je uhićen po dolasku na kolodvor te da je na ovaj način vrijeđao ženu jer je bila ošišana na ćelavo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo