UBER DRASTIČNO POSKUPIO: / Ipak, imaju dobre vijesti za one koji trebaju do zračne luke

Image

Spajaju dvije usluge

26.11.2018.
18:27
VOYO logo

Uber od danas na području Zagreba, spaja svoju jeftiniju i skuplju uslugu uberX i UberSELECT. Za korisnike to znači kvalitetniju uslugu, a za vozače bolje uvjete rada. I dalje ostajemo najpovoljnija i najpouzdanija opcija kretanja po Zagrebu, a od nedavno je i unaprijeđeno korištenje sigurnosnih opcija unutar aplikacije te tako dodatno poboljšana sigurnost korisnika i vozača" ističu u Uberu.

No njihovo dodatno prilagođavanje cijena metropoli ujedno znači i poskupljenje - start je šest kuna, a cijena vožnje po minuti na području Zagreba raste na 1,2 kune. U usporedbi s dosadašnjom jeftinijom tarifom poskupljenje je dvostruko jer se minuta vožnje UberX-om naplaćivala se 60 lipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeftinije do zračne luke

No Uberu ističu pojeftinjenje vožnje do zagrebačke zračne luke. Vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznositi 70 kuna, a vožnja započeta sa sjeverne strane 95 kuna.

Ipak, u priopćenju Uber tvrdi kako su i dalje "najpovoljnija i najpouzdanija opcija kretanja po Zagrebu, a od nedavno je i unaprijeđeno korištenje sigurnosnih opcija unutar aplikacije te tako dodatno poboljšana sigurnost korisnika i vozača", dodajući kako će cijena vožnje cijelo vrijeme biti vidljiva na aplikaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo