TREBA VAM AUTOMOBIL, ALI NISTE BAŠ PRI LOVI? / Na javnoj dražbi ga možete kupiti već za 800 kuna - i to Audi A3 ili BMW 520l

Image

Pravo prisutnosti i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe, a grupa ima pet

19.11.2020.
8:53
VOYO logo

TRCZ Grupa, koja se inače bavi prodajom rabljenih automobila, održat će javnu dražbu 21. studenoga 2020. u prostoru TRCZ automobila d.o.o. u Sesvetama na adresi Ljudevita Posavskog 43. Sva vozila mogu se pregledati u terminu od 19. do 20. studenoga od 10 do 14 sati u zagrebačkoj Dubravi u Mandlovoj ulici, preko puta spremišta ZET-ovih tramvaja.

S obzirom na to kakva je epidemiološka situacija te poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe razvrstani su u pet skupina. Pravo prisutnosti i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba. Također, tu je i uvjet da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. Potencijalni kupci morat će nositi maske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIZNAJTE, ODUVIJEK STE HTJELI IMATI SVOJU NAPLATNU KUĆICU: /

Država rasprodaje rabljena vozila, ali i druge zanimljive 'pokretnine'

Image
PRIZNAJTE, ODUVIJEK STE HTJELI IMATI SVOJU NAPLATNU KUĆICU: /

Država rasprodaje rabljena vozila, ali i druge zanimljive 'pokretnine'

Minimalna jamčevina od 200 kuna

Iznos minimalne jamčevine iznosi 200 kuna, a prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupnje i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda 19. i 20. studenoga od 10 do 14 sati na blagajni TRCZ automobila u Mandlovoj ulici u Dubravi na lokaciji pregleda vozila.

Image

Jamčevine se mogu uplatiti i virmanima pa uplata mora biti provedena najkasnije 20. studenoga do 12 sati na račun TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Zagrebačka banka, IBAN HR6423600001101444888 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila potrebno je brojeve odvojiti crticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kuna. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Tako primjerice početna cijena Audija A3 iz 2001. godine iznosi 800 kuna, a ista početna cijena stoji i kod BMW-a 520l iz 1998., Ford Focusa i drugih. A početna cijena jednog Renault Clia iz 1999. godine iznosi 600 kuna. Naravno, na licitaciji ima i automobila koji imaju dosta veću početnu cijenu, poput BMW-a X5 iz 2005. godine koji se prodaje za 31.200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudu automobila i više detalja možete saznati na linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo