SUMNJA SE DA JE CIJENA I VEĆA / Grad Zagreb platio paprenu cifru za Gibonnijev nastup. Tomašević: 'Nisam ga birao što ga volim'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Rekao je i da ne smatra da je suma prevelika te je isto takva suma bila i za Novu godinu, ali i da je i prijašnjih godina cijena prvomajske proslave bila slična

1.5.2024.
12:57
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik, Tomislav Tomašević, danas se družio s građanima na zagrebačkom Maksimiru povodom Međunarodnog dana rada. Grad Zagreb tom je prilikom za sve građane osigurao grah, ali i nastup popularnog glazbenika Gibonnija. Upravo oko nastupa Gibonnija javljaju se brojne kontroverze. Pojavila se informacija da je Grad je nastup platio 43.000 eura.

Image

Gradonačelnik Tomašević je u izjavi za medije rekao da je cijena nastupa Gibonnija i njegovih glazbenika 35.000 eura. Novinari su upitali zašto je s obzirom na cijenu odabran baš Gibonni, a Tomašević je objasnio da je to zato što ga ljudi vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ga ja birao što ga volim već zato što ga mnogi vole, a volim ga i ja. Za sve njegove glazbenike cijena je 35 tisuća eura. Tim ima 14 ljudi", rekao je Tomašević te potvrdio kako cijela proslava u Maksimiru stoji oko 70.000 eura.

Image
ODMOR OD RADA /

Kamo za Praznik rada? Isplaniraj izlet na jednu od ovih 5 lokacija

Image
ODMOR OD RADA /

Kamo za Praznik rada? Isplaniraj izlet na jednu od ovih 5 lokacija

Rekao je i da ne smatra da je suma prevelika te je isto takva suma bila i za Novu godinu, ali i da je i prijašnjih godina cijena prvomajske proslave bila slična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo 40 tisuća porcija graha i 20 tisuća porcija štrukli, ali u odnosu na proračun Grada Zagreba od 2,5 milijarde eura je li to primjereno, mislim da jest. Novac je i ranije odlazio na porcije graha i sve ostalo što treba. Podigli smo plaće, stariji će imati besplatan javni prijevoz, žičara će biti besplatna za građane, gradimo nove dječje vrtiće, dolaze novi tramvaji ima dosta novca u gradskom proračunu kad se ne krade, pa i za dostojanstvenu proslavu Praznika rada", rekao je Tomašević.

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenci u Biogradu slave Praznik rada: Tamo je došetao i Oli Walker koji je krenuo na put oko svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo