TKO JE MUŽ MINISTRICE BERNARDICE: / Suprug bivše časne uspješan je poduzetnik, hvali se da je njegova kompanija 'lider u regiji'

Image

Dok ministrica Bernardica Juretić na leđima nosi teret čak dva kredita i mjesečne rate veće od 12.

29.4.2016.
13:57
VOYO logo

Lider u regiji

Vlado Rožman, novopečeni suprug ministrice socijalne politike i mladih Bernardice Juretić, vlasnik je uspješne tvrtke PRIMAT -RD d.o.o koju vodi njegov sin Viktor.

Image
MINISTRICA I BIVŠA ČASNA REKLA 'DA': /

Bernardica Juretić udala se za zagrebačkog poduzetnika

Image
MINISTRICA I BIVŠA ČASNA REKLA 'DA': /

Bernardica Juretić udala se za zagrebačkog poduzetnika

Tvrtka ima sjedište u Hrvatskom Leskovcu, a bavi se "opremanjem objekata i interijera, građevinskim instalaterskim i obrtničkim radovima, uključujući ugradnju pregradnih sanitarnih sistema te sigurnosnom i bankarskom opremom". U tom su poslu, kako navode u tvrtki, lider u regiji više od 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema podacima portala Poslovna Hrvatska, PRIMAT RD u 2014. godini zabilježio je dobit od 1,4 milijuna kuna, a uprihodio je 41 milijun kuna i u odnosu na prethodnu godinu imao je rast od 17,7 posto. Tvrtka ima 28 zaposlenih. Poslovni rezultati za 2015. još nisu objavljeni.

Šezdesetsedmogodišnji Rožman ranije se bavio i iznajmljivanjem nekretnina i upravljanjem onih uzetih u zakup pa su tako "Nekretnine Rožman" imale sjedište na zagrebačkom Tuškancu. No, tvrtka je ugašena 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministrica u brak unijela kredite

Bernardica Juretić u svoj je brak, prema popunjenoj imovinskoj kartici, donijela ministarsku plaću od 15.188 kuna i stan od 64 četvorna metra vrijedan oko milijun kuna. Vlasnica je šest dionica HT-a i poslovnog subjekta Bernardica s vama j.d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Ušteđevina joj iznosi 4500 eura.

No, donijela je i dva kredita. Riječ je o kreditima iz 2010. od kojih jedan iznosi 185.787 eura, a drugi 30 tisuća eura. Mjesečne rate za kredite ukupno iznose 1548 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o udaji ministrice Juretić u javnost je procurila u srijedu kada je objavljeno da je vjenčanje bilo u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Ministrica tu informaciju nije željela ni potvrditi ni demantirati izjavljujući kako ne komentira ni tuđi ni privatni život u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo