PRIJETI OTKRIVANJEM TAJNI / Tjelohranitelj plaši Brangelinu

Image

Bivši čuvar holivudskog para objavljuje memoare u kojima je bez dlake na jeziku pisao o njima.

27.4.2009.
12:12
VOYO logo

Brad Pitt i Angelina Jolie, najpoznatiji ljubavno-filmski par današnjice, navodno umire od straha zbog tajni koje će u svojoj knjizi otkriti njihov bivši tjelohranitelj.

Jolie Mickey Brett u karijeri je čuvao i druge holivudske zvijezde poput Sylvestera Stallonea, Toma Cruisea i Sandre Bullock, no glavninu svojih memoara planira posvetiti upravo Brangelini. Iz neslužbenih izvora doznaje se kako je Jolie prikazao kao pozitivku, dok za njenu bolju polovicu ne pronalazi riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što planira napisati nije poznato, no Brad i Angie već  mjesecima sudskim putem pokušavaju zaustaviti izlazak knjige. Kako im to baš ne polazi za rukom, pokrenuli su novu kampanju - ocrniti Bretta na sve moguće načine.

U to ime su ga već da ih je lagao pri zapošljavanju te im ispričao kako je nekad bio član elitne britanske vojne postrojbe SAS. Također, ističu kako je uvijek bio nepotrebno grub prema paparazzima, a gdje god stignu spomenu i da ga je 1993. godine policija ispitivala u vezi s ubojstvom britanskog bogataša Donalda Uruquharta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo